Mode

Airforce voor vrouwen

Een goede winterjas vinden kan een behoorlijke uitdaging zijn. Vaak is de kwaliteit niet goed, of de prijs te hoog. Een merk die kwaliteit hoog heeft staan, is het merk Airforce. Airforce jassen zijn al tientallen jaren een iconisch kledingstuk en werden oorspronkelijk ontworpen voor piloten in het leger. Tegenwoordig zijn deze jassen niet alleen voor heren maar ook een modieuze keuze voor vrouwen, en zijn er tal van opties beschikbaar om uit te kiezen. Benieuwd naar de Airforce jassen dames opties? Hieronder bespreken we de meest verkochte jassen.

Soorten jassen

Parka jassen: Een Parka jas is een populaire keuze voor vrouwen vanwege de lange lengte en warme voering. Ze zijn meestal gemaakt van waterbestendige materialen en hebben een capuchon om je te beschermen tegen de regen. De jassen zijn ideaal voor het najaar, de winter en het voorjaar, dus je hebt meteen een jas voor bijna het hele jaar.

Bomberjacks: Bomberjacks zijn korter en hebben een strakkere pasvorm dan parka's. Ze hebben ook vaak een elastische tailleband en manchetten, waardoor ze er meer gestroomlijnd uitzien. Bomberjacks hebben een stoere uitstraling van zichzelf, en hebben meestal geen capuchon.

Gewatteerde jassen: Gewatteerde jassen zijn perfect voor koudere dagen. Ze hebben meestal een dik gewatteerd ontwerp en zijn gevoerd met zachte materialen om je warm te houden. Ook zijn ze meestal waterbestendig.

Bikerjacks: Bikerjacks zijn geïnspireerd op motorrijders en hebben vaak studs, ritsen en andere opvallende details. Ze zijn korter en hebben een getailleerde pasvorm. Deze jassen hebben een erg stoere uitstraling.

Stylingtips

Casual look: Combineer je Airforce jas met een paar jeans en sneakers voor een casual look. Voeg een gebreide trui toe voor extra warmte.

Zakelijke look: Draag je jas over een colbert en combineer het met een rok of broek. Kies voor een paar hakken om de look af te maken.

Sportieve look: Combineer je Airforce jas met een legging en sneakers voor een sportieve look. Voeg een hoodie toe voor comfort en een stoere uitstraling.

Edgy look: Combineer je jas met een leren broek en boots voor een edgy look. Kies voor opvallende accessoires zoals een ketting of oorbellen. In dit plaatje zou de bikerjack ideaal uitkomen.

Dus, ben je op zoek naar de ideale jas voor het hele jaar? Airforce jassen zijn een tijdloze klassieker die zowel functioneel als modieus zijn. Er zijn verschillende soorten modellen beschikbaar voor vrouwen, waaronder parka's, bomberjacks, gewatteerde jassen en bikerjacks. En of je nu gaat voor een casual, zakelijke, sportieve of edgy look, er is altijd een Airforce jas die bij je past!